Merhabalar bu yazımda Instagram sayfanızı büyütüp nasıl para kazanabileceğinizden bahsetmek istiyorum.

Pek çok kişinin hayali Instagram, Tiktok, Twitter ve Youtube gibi sosyal mecralarda popüler olup buralardan para kazanmak ve geçimini sağlamaktır. Ancak çok sayıda insan bunu yapmaya çalıştığı için rekabet vardır ve bu iş gerçekten zordur. Peki bir sosyal medya sayfasını nasıl büyütürsünüz ve nasıl para kazanabilirsiniz. İşte bu yazıda bundan bahsedeceğiz.

Instagram Sayfası Açmak

Instagram'da herhangi bir konuda sayfa açıp büyütmek oldukça zordur. Çünkü insanlar yeni sayfaları takip etmeye pek istekli değillerdir. onun yerine zaten popüler olmuş, insanların postlarını beğendiği sayfaları daha çok takip etmeye meyillidirler. Bu yüzdendir ki pek çok sayfa sahibi müşterimiz sayfalarını popüler hale getirene dek Instagram Türk Takipçi paketlerimizden alarak önce sayfalarına birkaç bin gerçek takipçi yüklüyorlar. Ardından ise zaten organik büyüme başlıyor. İnsanlar birkaç kişinin takip ettiği bir sayfa yerine 10-15bin kişinin takip ettiği bir sayfayı takip etmek isteyeceklerdir. Bunun için size ilk önerimiz bu paketlerimize bir göz atmanız olacak.

Instagram Sayfasından Para Kazanmak

Sayfanızı açtınız, takipçi paketlerimizden aldınız ve birkaç ay içinde sayfanız 50-100 bin takipçi sayısına ulaştı. Artık sayfanızdan para kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Tabiki reklam alarak. Hikayenizde paylaşacağınız tek bir marka videosundan binlerce TL kazanabilirsiniz. Sponsor markalarla anlaşma yaparak onların videolarını, web site adreslerini ve ürünlerini paylaşarak bu paylaşımlardan para kazanabiliyorsunuz. Zaten pek çok fenomenin de gelir kaynağı budur.

Ancak bunun için kitlenize uygun bir markayla iletişime geçmeniz gerekiyor. Örneğin yaş aralığı 18-26 olan sayfanız için gidip de ev eşyaları üreten bir markayla anlaşamazsınız. Veya cinsiyet ağırlığı erkek olan sayfanız için makyaj markasıyla da anlaşamazsınız. Yaş aralığı 18-26 ve takipçilerinin %80-90'ı erkek olan bir sayfa için erkek parfüm, bilgisayar oyunları, erkek giyim, erkek ayakkabı-saat, aksesuar markalarıyla anlaşabilirsiniz. Kadın ağırlıklı sayfanız varsa makyaj markaları, krem, aksesuar, kadın giyim, ayakkabı-saat markalarıyla anlaşma sağlayabilirsiniz. Ancak bu markalar reklam verdikleri sayfaların hikayeleri kaç görüntülenme alıyor, takipçileri gerçek mi yoksa botlar mı, haftalık kaç erişim alıyorlar gibi detaylara çok bakmaktadırlar. O yüzden gerçekten popüler bir sayfanız olması gerekiyor.

Instagram Sayfası Açarak Para Kazanma serimize devam edeceğiz. Takipte kalın..